9.00a.m. - 10.00a.m.
60 min.
Firma/marka:
Participants registration
10.00a.m. - 10.15a.m.
15 min.
Firma/marka:
Congress opening ceremony
10.15a.m. - 12.45p.m.
150 min.
Firma/marka:
Main panel – plenary session – sport market challenges – professionalization and commercialisation – 4 scientists with a facilitator (economy, management, law)
12.45p.m. - 1.30p.m.
45 min.
Firma/marka:
Lunch break
1.30pm. - 2.30p.m.
60 min.
Firma/marka:
Debate – Why do the first league Polish football clubs not take part in Champions League and other champioships? Is there a financial, transfer or organizational reason?
2.30pm. - 2.45p.m.
15 min.
Firma/marka:
Coffee break
2.45p.m. - 5.00p.m.
135 min.
Firma/marka:
Panel presentations – speech sessions – interdisciplinary view
5.00p.m. - 6.00p.m.
60 min.
Firma/marka:
Debate – How to utilize the champions’ knowledge and potential? The end of a sport career – what to do next?
6.00p.m. - 8.00p.m.
120 min.
Firma/marka:
Free time for participants
8.00p.m.
-
Firma/marka:
Gala dinner
9.00a.m. - 10.00a.m.
60 min.
Firma/marka:
Young scientists’ presentations
10.00a.m - 11.30a.m.
90 min.
Firma/marka:
Presentations in panels – speech session – interdisciplinary view
11.30a.m. - 12.00p.m.
30 min.
Firma/marka:
Coffee break
12.00p.m. - 1.30p.m.
90 min.
Firma/marka:
Debate - „A local society”
1.30p.m. - 2.00p.m.
30 min.
Firma/marka:
Congress summary
2.00p.m. - 3.00p.m.
60 min.
Firma/marka:
Lunch break, Congress closure