9.00-10.00
60 min.
Firma/marka:
Rejestracja Uczestników
10.00-10.15
15 min.
Firma/marka:
Uroczyste otwarcie I Międzynarodowego Kongresu - Rynek Sportu w XXI wieku
10.15-13.00
165 min.
Firma/marka:
Panel główny – sesja plenarna – Wyzwania na rynku sportu – Profesjonalizacja i Komercjalizacja Sportu – dyskusja i pytania do prelegentów.
13.00-13.30
30 min.
Firma/marka:
Lunch
13.30-14.30
60 min.
Firma/marka:
Debata - Dlaczego drużyny polskiej Ekstraklasy nie są uczestnikami Ligii Mistrzów i innych pucharów? Czy jest to kwestia finansowa, transferowa, czy organizacyjna?
14.30-14.45
15 min.
Firma/marka:
Przerwa kawowa
14.45-17.00
135 min.
Firma/marka:
Wystąpienia w panelach – sesje wykładowe – spojrzenie interdyscyplinarne – „Ekonomia i zarządzanie w sporcie” – „Organizacja i bezpieczeństwo imprez” – „Prawo w sporcie” – wystąpienia naukowców i praktyków, dyskusja i pytania do prelegentów.
17.00-18.00
60 min
Firma/marka:
Debata - Jak wykorzystać wiedzę i potencjał mistrzów w biznesie, koniec kariery sportowej - co dalej?
18.00-20.00
120 min
Firma/marka:
Czas wolny dla uczestników Kongresu
20.00
-
Firma/marka:
Uroczysta kolacja
9.00-10.15
75 min.
Firma/marka:
Wystąpienia młodych naukowców – panel dedykowany doktorantom
10.15-11.45
90 min.
Firma/marka:
Wystąpienia w panelach – sesja wykładowa – spojrzenie interdyscyplinarne: 10:00-10:45 – „Ekonomia i zarządzanie w sporcie”, 10:45-11:30 – „Bezpieczeństwo imprez masowych” – wystąpienia naukowców i praktyków, dyskusja i pytania do prelegentów.
11.45-12.00
15 min.
Firma/marka:
Przerwa kawowa
12.00-13.30
90 min.
Firma/marka:
Debata - Czy spółki Skarbu Państwa, jednostki samorządu i podmioty publiczne powinny uczestniczyć w finansowaniu prywatnych klubów i komercyjnych przedsięwzięć sportowych? Tak, czy nie? Czy miasta powinny uczestniczyć w sponsoringu sportowej Spółki Akcyjnej?
13.30-14.00
30 min.
Firma/marka:
Podsumowanie I Międzynarodowego Kongresu - Rynek Sportu w XXI wieku
14.00-15.00
60 min.
Firma/marka:
Obiad, zakończenie Kongresu.

 

Pobierz program Kongresu (PDF)